Beursgebouwen met ervaren hostessen

Brand People heeft veel ervaring in het organiseren en met name het hosten van beurzen, exposities, tentoonstellingen en exhibities. Vanwege onze successen in diverse beursgebouwen in Nederland leveren wij vaste hostessen voor diverse beursgebouwen. Organiseert u binnenkort een congres, beurs of ander evenement in een beursgebouw in Nederland? Dan wilt u waarschijnlijk dat uw evenement gehost wordt door hostessen, gastvrouwen of andere ervaren personen. Bij Brand People bent u hiervoor aan het juiste adres.

Hostess beursgebouw van Brand People

Dankzij de ervaring van onze hostessen, krijgt u bij Brand People een hostess die de weg in het beursgebouw op haar duimpje kent. Of het nu gaat om het MECC in Maastricht, de Rai in Amsterdam of de IJsselhallen in Zwolle: al onze hostessen zijn getraind, ieder op hun eigen plek! Wanneer u de locatie van uw beurs of evenement aan ons doorgeeft, zullen wij ervoor zorgen dat de ervaren hostess van die locatie aan uw project wordt gematcht.

Ervaren hostessen door heel Nederland

De hostessen wonen of verblijven op een steenworp afstand van het beursgebouw, zodat zij altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Voor een expositie of beurs van een aantal dagen is dit voor u erg gemakkelijk. Wij leveren hostessen waar u echt op kunt vertrouwen.

Voor meer informatie over onze werkwijze, onze beursgebouwen in Nederland of een offerte op maat, neemt u contact met ons op. Wij staan u graag te woord, net als onze hostessen!

* Heb je ervaring in een van onze beursgebouwen en wil je je graag als hostess aansluiten bij Brand People? Neem ook dan contact met ons op.

Contactformulier