Doorpasmodellen

Doorpasmodellen worden ingezet om kopers van kledingstukken een juiste pasvorm te garanderen, door middel van het doorpassen van nieuwe kledingcollecties van fashionbedrijven en modeontwerpers. Doorpasmodellen zijn vrouwelijke, dan wel mannelijke modellen die de kleding van nieuwe collecties van fashionbedrijven en modeontwerpers moeten passen en showen. Voor een doorpasmodel is het belangrijk dat zij de perfecte proporties hebben voor een bepaalde kledingmaat, zodat de kleding zo perfect mogelijk uitziet op een lichaam. Onze doorpasmodellen hebben daarom verschillende maten en uitstralingen en hoeven niet heel dun te zijn.

Op zoek naar doorpasmodellen?

Onze doorpasmodellen zijn inzetbaar als presentatoren van een nieuwe collectie, maar kunnen ook in deze nieuwe kleding uw gasten ontvangen en hostess-, promotie- en saleswerkzaamheden uitvoeren. Onze doorpasmodellen zijn zodoende dus multi-inzetbaar. Wilt u meer weten over onze opties voor onze doorpasmodellen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Doorpasmodel worden?

Houd jij van mode en lijkt het je leuk om als doorpasmodel nieuwe collecties te showen, zonder dat je daar per se voor hoeft te poseren of over een catwalk hoeft te lopen? Schrijf je dan bij ons in als doorpasmodel!