Bierbabes

Het Oktoberfest is een feest dat in Nederland steeds meer toeneemt in populariteit. Deze bierfeesten vragen om grote pullen bier, gezellige mensen, Duitse muziek, een goed gevulde tap en natuurlijk de Bierbabes. Deze Tiroler meisjes oftewel bierbabes zijn bij Brand People Agency te vinden. Wij beschikken over een bestand met bierbabes die kunnen helpen in de horeca als Heidi, maar dan net een beetje anders. Stijlvol, ietsje sexy en traditioneel gekleed in een dirndl jurk. De kenmerkende outfit die, naast de babes voor biertijd,  kan ook door ons verzorgd worden.

Bierbabes boeken?

Organiseert u binnenkort een Duitse thema avond en wilt u uw gasten de tijd van hun leven bezorgen? Informeer dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden en zie wat wij voor u kunnen doen.

Werken als bier babe?

Bier babes oftewel Tiroler meisjes zijn veel gevraagde entertainmentmodellen. Wij zijn altijd op zoek naar leuke spontane bier babes. Is dit Tiroler thema jouw op het lijf geschreven dan zoeken wij jou! Meld je aan voor meer informatie over onze baantjes tijdens het bekende Oktoberfest seizoen. Het Oktoberfest is een Duits (thema) feest dat in Nederland steeds populairder wordt. We kennen allemaal wel de bierbabes die hierbij horen en vaak gekleed zijn in zogenaamde dirndl jurken met lange vlechten. Als bierbabe ben je de nieuwe Heidi, maar dan in stijl. Lijkt het jou leuk om op bierfeesten te werken zodat je de bezoekers van deze feesten de avond van hun leven bezorgt? Schrijf je dan bij ons in en wie weet zien wij jou snel met lange vlechten verschijnen!