Sampling

Als er één ding zeker is van Nederlanders, is het dat zij graag gratis producten ontvangen. Door middel van sampling wordt een (nieuw) product uitgedeeld om mensen kennis te laten maken met dat product. Dit kunnen voedingsmiddelen zijn, maar ook bijvoorbeeld zeep. Kortom: door sampling kan een doelgroep op een effectieve manier bereikt worden én wordt het product door dezelfde doelgroep getest. Nu is sampling op zich al vrij effectief. Maar het wordt nog effectiever door deze samples uit te laten delen door mooie en getalenteerde mensen. Bij ons promotiebureau worden mooie en professionele promoters ingezet voor alle sampling mogelijkheden. Voor iedere vraag willen wij een oplossing bieden.

Sampling inzetten?

Wilt u meer weten over onze sampling promoters? Of wilt u graag een promoter boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Werken als sample promotor?

Lijkt het jou leuk om onze nieuwe promotor te worden en sampling werk uit te voeren? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in en wie weet mag jij binnenkort voor ons werken!