Catwalk model

Catwalk modellen presenteren kleding van winkeliers of ontwerpers. Een catwalk model vervult de rol van stijlicoon voor het publiek, waardoor het belangrijk is dat catwalk modellen beschikken over souplesse en een zelfverzekerde houding. Uiteindelijk is het de bedoeling dat het publiek ziet hoe de kleding op het lichaam zit, zodat ze overtuigd zijn om de kleding zelf ook aan te schaffen. Omdat niet iedereen hiervoor geschikt is, hebben wij bij Brand People een selectie van catwalk modellen die mooi en gracieus zijn en ervaring hebben als catwalk model.

Op zoek naar catwalk modellen?

Het vinden van een juist catwalk model kan soms lastig zijn. Om uw modeshow tot een blijvend succes te laten zijn, zorgen wij voor de juiste catwalk modellen met de juiste uitstraling. Voor meer informatie over onze catwalk modellen of voor het boeken van een catwalk model, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Catwalk model worden?

Als catwalk model is het de bedoeling dat de kleding perfect zit, hiervoor is het vaak nodig dat jij tussen de 1,74 m en 1,80 m bent. Denk jij dat je aan de eisen van catwalk modellen voldoet en wil je graag catwalk model worden? Schrijf je dan bij ons in!