Entertainment

Let us entertain you!

Entertainment is een groot begrip binnen Brand People Agency. Dit thema is zo groot dat wij er een aparte service voor hebben gerealiseerd. Binnen ons Entertainmentbureau vindt u verschillende services van op entertainment gerichte dienstverlening. Wij bieden dansacts en kostuumdesign maar ook entertainmentmodellen. Ons motto is The eye eats first! Denk aan de meest sexy dienstverlening on stage in de vorm van dansers en danseressen of een binnenkomst voorzien van candy girls, champagnemeisjes en/of entertainment modellen bij een spraakmakende photowall (in een thema naar wens).

Entertainment modellen gezocht?

Wenst u sensatie en een echte eye-catcher toe te voegen aan uw evenement? Reserveer dan een entertainment service van Brand People. Bekijk de verschillende entertainmentmodellen en hun diensten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een bijbaantje in de entertainment?

Entertainen is een vak. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte entertainers die graag in de entertainmentwereld werken. Ben jij niet bang voor een uitdaging, spontaan en proactief? Dan ben jij wellicht een geschikt entertainment model! Meld je aan voor een plekje in onze database met entertainmentmodellen.

Er zijn verschillende soorten entertainmentmodellen: