Diverse modellen

Modellen zijn er in vele categorieën. Van high fashion model tot handmodel. Brand People modellen zijn niet alleen beschikbaar voor fashion modellenwerk, maar ook voor beauty en lifestyle modellenklussen. Daarnaast hebben wij een database met commerciële gezichten voor de website van bijvoorbeeld de schildersvakkrant, maar ook voor een modecatalogus met de nieuwste fashion trends. Wij hechten niet alleen waarde aan de vereiste lengte- en maten, omdat wij ook beschikken over een plussize modellenbestand en een database met echte mensen (commercieel talent). Voor ons geldt maar één regel en dat is betrouwbaarheid en professionaliteit op de werkvloer.

Een model boeken?

Zoekt u een bepaald type model voor een advertentie, attentie of beeldvorming van uw product en/of dienstverlening? Dan helpen wij graag met het casten van het perfecte model, passend binnen uw wensen. Bekijk ook eens onze agency (database) en lees meer over onze werkwijze.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw actie of neem contact op voor het bespreken van een offerte op maat.

Werken als model?

Wil jij graag werken als model dan ben je bij Brand People op de juiste plek. Wij zijn niet enkel een castingbureau voor modellen maar casten ook andere talenten. Doe de test en bekijk waarvoor jij kunt werken als model.

Bekijk onze verschillende soorten modellen: