Stagiar gezocht voor de sales, marketing en communciatie van Brand People

Castingbureau Brand People is op zoek naar een stagiair voor op de sales, marketing en communicatie-afdeling. Het minimale opleidingsniveau is HBO en de stagiair dient in het 3e of 4e studiejaar te zitten. De stage betreft een onderzoeks- of praktijkstage.

Functieomschrijving

Op de marketing en sales afdeling wordt voornamelijk de marketingmix zo efficiënt mogelijk toegepast op de bedrijfsvoering van Brand People. Hier wordt er onder andere gekeken naar hoe het bureau zich het best kan positioneren, wat de komende reclame-uitingen worden en wanneer er castings worden ingepland. Sporadisch wordt er gewerkt aan het onderhouden van de contacten. Ander bijkomende werkzaamheden zijn: het opstellen van advertenties, het bijhouden van onder andere de social media en het meewerken aan de georganiseerde acties. Daarnaast kan je zorgen voor een goede communicatie met opdrachtgevers en modellen. Hierdoor kunnen de binnenkomende boekingen correct worden afgerond.

Over Brand People en opdrachtbeschrijving

Brand People is een casting- en boekingskantoor. Doordat er een grote vraag vanuit de markt was naar aanvullende diensten, heeft Brand People zich uitgebreid. Tegenwoordig biedt Models Included veel evenementgerelateerde diensten waar ook een groot deel van de omzet uit wordt gehaald.

De opdracht die wij hebben voor de onderzoekstage is dat deze verschillende diensten kunnen worden onderzocht op verschillende aspecten zoals kwaliteit en prijs.

Het stagiair-profiel

Wij zijn opzoek naar een stressbestendige en energieke stagiair omdat het in de modellenwereld er wel eens hectisch aan toe kan gaan. Je moet goed van aanpakken weten en zeker ook zelf op zoek gaan naar werk wanneer het rustiger is. Daarnaast moet je in het derde of vierde jaar zitten van je HBO of universitaire studie.

Stagevoorwaarden

Wij zijn op zoek naar een stagiair die in februari 2017 kan beginnen. Maar het is ook mogelijk om direct bij ons te beginnen. Het werk is gevarieerd en zeer leerzaam. Daarnaast bieden wij een goede begeleiding en een marktconforme stagevergoeding.

Je kunt bij ons terecht wanneer je bijvoorbeeld een van de volgende opleidingen volgt:

  • International Management
  • Consumentenstudies
  • Management, Economie & Recht (MER)
  • International Business
  • Small Business ( & retail management )
  • Marketing Management / Communicatie
  • Commerciële Economie

Contactgegevens stagebedrijf

Brand People
Beitel 15 (kantoorunit 16)
6422 PA Heerlen (Limburg)
Tel: +31 084 877 6445
E-mail: info@brandpeople.eu
Contactpersoon: Amanda Brandts

Contactformulier