Commerciële modellen

Het modellenwerk voor commerciële modellen is zeer gevarieerd. Zo kan een commercieel model voor verschillende doeleinden worden ingezet, van een reclamespotje voor hondenvoer tot aan een professionele fotoshoot voor merken zoals L'Oréal. Commerciële modellen kunnen ook worden ingezet voor reclames van bijvoorbeeld de Bijenkorf, Otto of Wehkamp en hebben een leuke uitstraling. Commerciële modellen hebben de typische 'girl next door' uitstraling, waardoor het makkelijker wordt voor de doelgroep om zich hiermee te identificeren.

Op zoek naar een commercieel model?

Mede door de uitstraling van 'the girl next door', hebben wij een groot aanbod aan commerciële modellen. Ze zijn allemaal uniek, waardoor wij voor ieder doeleinde wel een ander commercieel model hebben. Wilt u graag een commercieel model boeken of wilt u graag meer informatie over onze commerciële modellen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Commercieel model worden?

Wil jij graag model worden, maar voldoe je niet aan de high fashion eisen? Wees niet getreurd, want de wereld van commerciële modellen biedt veel mogelijkheden. Een vrouwelijk commercieel model is tussen de 1,60m en 1,78m lang en is vanaf 14 jaar. Mannelijke commerciële modellen dienen tussen de 1,74 m en 1,90 m lang te zijn, en een leeftijd van 16 jaar of ouder te hebben. Voldoe jij aan deze eisen en denk jij dat je ons nieuwe commercieel model kunt worden? Meld je dan bij ons aan!