Hospitality service

Onze hospitality services zijn voornamelijk gebaseerd op gastvriendelijkheid en servicegerichte werkzaamheden tijdens evenementen, beurzen en partijen. Bij Brand People hebben we voor ieder (thema) evenement een oplossing. Wij hebben een breed aanbod aan talent, zoals candygirls, autosalon babes, shotgirls, bierbabes en nog veel meer. Onze hostesses en gastvrouwen staan uw bezoekers te woord en zorgen voor een hartelijke ontvangst. Daarnaast zijn onze talenten in staat om uw evenement te ondersteunen door middel van het uitvoeren van organisatiegerichte taken. Denk bijvoorbeeld aan het verwijzen van en naar een bepaalde route of ruimte of het opspelden van badges en het uitdelen van een kleine attentie bij binnenkomst of vertrek. Bent u benieuwd naar onze verschillende hospitality mogelijkheden?

Op zoek naar hospitality service?

Hospitality services van Brand People zijn de kers op de taart! Deze dienst is wat uw bezoekers zullen onthouden. Het ontvangst is de binnenkomer, kortom DE onderscheidende factor van uw evenement. Wilt u gebruik maken van onze hospitality service? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Bijbaantje gezocht?

Ben jij klantvriendelijk ingesteld en vind je het leuk om mensen te entertainen? Zoek je een hospitality en servicegericht bijbaantje? Dan zoeken wij jou! Meld je aan voor een screening en opname in ons hospitality talentenbestand.

Neem contact met ons op of kijk verder op onze site. Bekijk hier onze verschillende hospitality diensten en talenten: