Glamour models

Bij glamour models draait het allemaal om de schoonheid en het lichaam van een model. Daarbij vinden wij het belangrijk dat een glamour model in staat is om sexy en zelfverzekerd over te komen. Glamour models kunnen worden ingezet voor naakte shoots, maar ook voor shoots in badkleding, lingerie of in glamour jurken. Daarbij zijn onze glamour modellen enthousiast over het werk dat ze doen en zijn ze professioneel ingesteld. Onze glamour models zijn in staat om instructies goed op te volgen en naar de fotograaf te luisteren.

Wilt u glamour models boeken?

Wij hebben een ruim assortiment van glamour models, zodat u het juiste glamour model kunt vinden voor uw doelgroep. Vraag ons vrijblijvend naar onze glamour modellen of vraag een offerte aan.

Word jij ons nieuwe glamour model?

Als glamour model bepaal jij zelf of je al dan niet naakt op de foto gaat, je wordt dus nergens toe gedwongen. Er is een breed aanbod voor glamour modellen werk, het ligt echter aan jezelf wat je wilt doen en wat niet. Maar natuurlijk geldt, hoe meer je zou willen doen, hoe meer werk er voor je is als glamour model. Lijkt het jou leuk om als glamour model te werken en beschik jij over een mooi lichaam en een 'sex-appeal'? Meld je dan nu bij ons aan!