Guerilla marketing

Guerilla marketing is het organiseren van ludieke acties om zo, meestal op een goedkopere manier, de aandacht te trekken van een doelgroep. Guerilla marketing acties kenmerken zich doordat ze opvallend en direct zijn. Guerilla marketing kan echter op een aantal manieren worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld het organiseren van stunts zoals flashmobs, waarbij er op een drukke locatie spontaan mensen gaan dansen. Vaak gaat dit gepaard met flyering of stickering. Ook kunnen er tasting en sampling mogelijkheden worden ingezet. Bij Brand People kunnen wij meedenken over het opzetten van zo'n Guerilla marketing actie en verzorgen wij de mensen bij de actie. Een goede actie begint bij een idee, en eindigt bij de uitvoering. Daarom zorgen wij voor mensen die promotioneel zijn en een goede uitstraling hebben.

Guerillamarketing actie uitvoeren?

Bij Brand People hebben wij danseressen, promotors, hostesses, entertainment modellen en commerciële modellen. Wij beschikken over een uitgebreide database, zodat voor iedere guerilla marketing actie de juiste mensen kunnen worden ingezet. Professioneel en representatief, dat zijn onze modellen. Wilt u graag meer weten over onze opties met betrekking tot guerilla marketing of wilt u graag een model boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, of vraag een offerte aan.

 

Werken tijdens een Guerilla marketing stunt?

Ben jij een danseres, promotor of een (entertainment) model? Bij Brand People kun je je aanmelden voor verschillende professies, want voor iedere Guerilla actie zijn andere mensen nodig. Schrijf je daarom vrijblijvend bij ons in en wie weet ben jij dé persoon die we zoeken!