Candygirls

Bij het organiseren van een evenement is nét dat beetje extra nodig. Één van de leukste manieren is het boeken van een candygirl. Een candygirl deelt, zoals de naam al zegt, gratis snoepgoed uit. Tevens is het ook mogelijk om naast snoepgoed, bijvoorbeeld ijsjes of schalen met vers fruit uit te delen. U kunt onze candygirls datgene laten uitdelen wat u graag wilt of om onze candygirls, die zullen verschijnen in een opvallend kostuum te presenteren naast een photowall, zodat bezoekers met de candygirls op de foto kunnen.

Candygirl gezocht?

Zoekt u candygirls om van uw evenement een blijvende herinnering te maken? Candygirls en eventuele extra's zoals een photowall, verschillende kostuums en het snoepgoed kunnen bij Brand People allemaal geregeld worden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Werken als candygirl in een leuk kostuum?

Als candygirl bezoek je, in een opvallend kostuum, evenementen om daar een lekkere traktatie uit te delen. Als candygirl staat niet alleen de traktatie in de spotlight, maar ook de candygirls! Het is dan ook erg belangrijk dat je over een flinke dosis zelfvertrouwen beschikt en spontaan bent. Wil jij graag candygirl worden? Schrijf je dan vrijblijvend in voor een bijbaantje als candygirl.