Gastvrouw

De catering en de locatie zijn geregeld, de uitnodigingen zijn verstuurd en het personeel is ingehuurd. Kortom: uw event is in grote lijnen georganiseerd. Heeft u al gedacht aan het boeken van een gastvrouw? Gastvrouwen werken zelfstandig en adequaat en zorgen ervoor dat uw gasten zich welkom voelen. Een gastvrouw is het aanspreekpunt voor gasten. Werken als gastvrouw houdt in dat jij gasten welkom laat voelen, hen te woord staat en behulpzaam bent bij al hun vragen.

Om te werken als gastvrouw, is het belangrijk dat je proactief, verbaal sterk en gastvrij bent. Gastvrouwen zijn het gezicht van een evenement. Werken als gastvrouw vereist veel verantwoordelijkheid en klantvriendelijkheid, vandaar dat er ook trainingen bestaan voor het worden van een gastvrouw. Wij zoeken altijd gastvrouwen voor verschillende evenementen door het hele land, van Amsterdam, tot aan Rotterdam, Eindhoven,  Almere en meer.  Gastvrouwen werken bijvoorbeeld ook in een restaurant of in de horeca, maar ook als receptioniste, en/of tijdens bedrijfsfeesten.

Vacature voor gastvrouw!

Om te werken als gastvrouw, is het belangrijk dat je proactief, verbaal sterk en gastvrij bent. Gastvrouwen zijn het gezicht van een evenement. Werken als gastvrouw vereist veel verantwoordelijkheid en klantvriendelijkheid. Zoek dan niet meer verder naar vacatures en kom bij ons zelfstandig werken door je bij ons aan te melden!

Gastvrouwen inhuren?

Onze gastvrouwen zijn opgeleid om hard te werken, proactief te zijn en een klantvriendelijke houding te hebben. Wilt u meer weten over het werk dat onze gastvrouwen voor u kunnen verrichten? Neem vrijblijvend contact op.