Promo model

Onze promo modellen zetten zich in om een bepaald product en/of dienst goed op de kaart te zetten. Een promo model werkt voor verschillende klanten, en zorgt dat de promotietechnieken op de verschillende klanten worden afgestemd. Zo kan er bijvoorbeeld voor een energieleverancier een andere aanpak nodig zijn dan voor een fashion brand. Bij Brand People begrijpen wij dat het ene promo model het andere niet is. Daarom zorgen wij dat wij de juiste promo modellen hebben, die bij de doelgroep van de promotie aansluiten. Onze promo modellen kunnen een product en/of bedrijf onder de aandacht brengen door middel van bijvoorbeeld flyering, sampling of tasting en zullen zo afwisselende werkzaamheden uitvoeren.

Promo model gezocht?

Wilt u ook graag uw bedrijf beter op de kaart zetten op een indrukwekkende manier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de opties met betrekking tot onze promo modellen of vraag een offerte aan!

Werken als promo model?

Wil jij als model aan de slag en tegelijkertijd producten en/of bedrijven promoten? En heb jij een representatief uiterlijk en een vlotte babbel? Voor diverse opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste promo modellen. Lijkt jou dit leuk? Meld je dan vrijblijvend aan en wie weet ben jij ons nieuwe promo model!