Demonstrateurs

Onze demonstrateurs kunnen worden ingezet in winkels voor verschillende merken. Voor deze merken zullen onze demonstrateurs vele productdemonstraties uitvoeren, dat gepaard kan gaan met sampling, tasting en flyering. Onze demonstrateurs kunnen verschillende soorten promotionele werkzaamheden uitvoeren en zijn erop gericht om voorbijgangers te enthousiasmeren over een product, door het demonstreren hiervan. Onze demonstrateurs zijn daarom sociaal, promotioneel ingesteld en beschikken over een representatieve uitstraling, zodat er zoveel mogelijk resultaat kan worden geboekt uit een demonstratie.

Op zoek naar demonstrateurs?

Wij helpen graag met al uw vormen van demonstraties, door het inzetten van de beste demonstrateurs. Bent u op zoek naar demonstrateurs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Werken als demonstrateur

Als demonstrateur hoef je geen perfect model te zijn. Het belangrijkste als demonstrateur is dat jij spontaan bent, promotioneel bent ingesteld en het leuk vindt om te demonstreren. Lijkt het je leuk om demonstrateur te worden? Schrijf je dan bij ons in!