Catalogusmodellen

Onze catalogusmodellen zijn zowel in print catalogi als online te vinden, en staan model voor verschillende catalogi en bedrijfsbladen met fashion, zoals bijvoorbeeld Wehkamp en H&M. Voor catalogus modellen is het belangrijk dat zij de juiste 'look' hebben die past bij de doelgroep van een catalogus. Voor verschillende catalogi zijn verschillende catalogusmodellen nodig, hierdoor hebben wij catalogus modellen in alle soorten en maten. Een vereiste voor al onze catalogusmodellen is het hebben van een gezonde uitstraling en een normaal gewicht. Daarbij vinden wij het belangrijk dat een catalogus model witte tanden en een gave huid heeft.

Boek een catalogusmodel

Voor het creëren van een mooie catalogus is het belangrijk dat er catalogusmodellen op de foto staan die passen bij de uitstraling van het bedrijf. Daarom hebben wij een uitgebreide database, waaruit we voor u het juiste catalogusmodel zullen kiezen. Wilt u meer weten over onze catalogusmodellen of wilt u een catalogusmodel boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Werken als catalogus model?

Heb jij een fitte uitstraling en denk jij dat je het in je hebt om catalogusmodel te worden? Meld je dan bij ons aan als catalogusmodel.