Rondemiss

Een rondemiss is werkzaam op wielercompetities en kan worden ingezet voor het uitreiken van bloemen of het ontvangen van gasten in de VIP tent. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze rondemissen een representatief uiterlijk en een mooie uitstraling hebben. Omdat een rondemiss ook als gastvrouw kan worden ingezet, vinden wij het belangrijk dat onze rondemissen sociaal en klantvriendelijk zijn. Onze rondemissen zijn een mooie aanvulling op een wielercompetitie en hebben hier ook affiniteit mee. Het informeren van gasten is dan ook geen probleem voor een rondemiss.

Wilt u een rondemiss boeken voor tijdens een wielercompetitie?

Een rondemiss is een mooie aanvulling op een wielercompetitie en mag daarom zeker niet uitblijven! Voor het boeken van een rondemiss kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen, zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wil jij graag rondemiss worden?

Heb jij affiniteit met de wielersport, ben jij gastvrij ingesteld en bovendien representatief? Schrijf je dan bij ons in als rondemiss, zodat jij mogelijk kunt worden opgenomen in ons rondemissen team!