Prêt-à-porter modellen

Prêt-à-porter modellen zijn verantwoordelijk voor het showen van prêt-à-porter kleding, ofwel confectie kleding. Prêt-à-porter kleding wordt in principe gezien als de betaalbare versie van haute couture, met normale maten. Prêt-à-porter modellen zijn dus verantwoordelijk voor het showen van gangbare kledingmerken voor het gemiddelde publiek, zoals H&M en C&A.

Ook zijn er een aantal modehuizen, zoals Dior en Chanel, die deze prêt-à-porter kleding aanbieden. Onze prêt-à-porter modellen zijn daardoor voor verschillende modehuizen inzetbaar en beschikken over gangbare kledingmaten.

Prêt-à-porter modellen boeken

Onze prêt-à-porter modellen worden opgeleid om kleding op een zo succesvolle manier te showen aan mogelijke kopers en zijn professioneel ingesteld. Voor het boeken van een prêt-à-porter model kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Prêt-à-porter model worden

Voor prêt-à-porter modellen worden minder harde eisen gesteld dan voor bijvoorbeeld haute couture modellen. Daarom ben je met verschillende maten en lengtes altijd bij ons welkom. Daarbij bieden wij een cursus aan voor beginnende prêt-à-porter modellen, zodat zij de kleding zo goed mogelijk weten te showen. Wil jij graag prêt-à-porter model worden? Schrijf je dan bij ons in!