Dressman

Een dressman is een herenmodel dat is geselecteerd en getraind om als catwalk model aan de slag te gaan. Ze beschikken over de juiste looptechnieken, uitstraling en andere kwaliteiten die nodig zijn op de catwalk. Zo is een dressman gewoonlijk tussen de 1,82m en 1,90m en heeft hij een goede uitstraling en een gave huid. Deze mannelijke modellen zijn overigens niet uitsluitend te boeken voor een modeshow. Ze zijn ze ook beschikbaar voor overige opdrachten zoals fotoshoots.

Dressman boeken via Brand People

Bent u op zoek naar professionele dressmen? Bij Brand People beschikken wij over een uiteenlopende database van mannelijke modellen welke professioneel getraind zijn als dressman. Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij zoeken de juiste dressmen voor uw evenement, fotoshoot of catwalkshow.

Word jij ons nieuwe dressman model?

Wil jij model worden? Bij Brand People zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, professionele mannelijke modellen. Denk jij te beschikken over de kwaliteiten die wij zoeken in een dressman?  Schroom dan niet en meld je vrijblijvend aan via onze website!