Haute couture model

Haute couture models zijn modellen die worden ingezet voor het showen van collecties van haute couturiers. Voor modeontwerpers is het echter erg moeilijk om de status tot haute couturier te verkrijgen, aangezien zij twee keer per jaar een collectie op de catwalk moeten tonen en minimaal 12 werknemers hebben.

Niet alleen wordt er veel van de haute couturiers zelf verwacht, maar natuurlijk ook van het haute couture model. Daarom hebben onze haute couture models een opleiding gevolgd en is er maar een select groepje dat zichzelf echte haute couture models mag noemen.

Haute couture models boeken?

Wij begrijpen dat er veel eisen worden gesteld aan een haute couture model. Daarom hebben wij enkel haute couture models in ons bestand opgenomen die zowel de ervaring als de potentie hebben. Wilt u meer weten over onze haute couture models? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Haute couture model worden!

Aan haute couture models worden veel eisen gesteld. Zo moeten vrouwen tussen de 1,74 m en 1,80 m lang zijn en een bepaald gewicht hebben, zodat de kleding zo mooi mogelijk uitkomt. Door de hoge eisen en verwachtingen is het erg belangrijk om een opleiding tot haute couture model te volgen. Daarbij is het erg moeilijk om werk te vinden als haute couture model, doordat er maar weinig haute couturiers zijn. Droom jij ook van een leven als haute couture model op de catwalk? Schrijf je dan nu bij ons in!