Special models

Veel meiden hebben de droom om fashion model te worden. Uit ervaring hebben wij echter gemerkt dat er steeds meer vraag is naar speciale modellen. Special models zijn modellen die de uitstraling van 'the girl next door' hebben, zoals bijvoorbeeld tattoo modellen, plus size modellen, fitness modellen, kleine modellen en damesmodellen. Onze special models zijn echte mensen, waardoor het veel makkelijker is om je hiermee te identificeren. Hierdoor kunnen campagnes met special models soms meer effect hebben dan campagnes met fashion models en neemt de vraag naar speciale modellen steeds meer toe.

Op zoek naar special models?

Als u op zoek bent naar speciale modellen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen voor onze special models, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Special model worden?

Voldoe jij niet aan de harde eisen om model te worden maar heb jij wel een passie voor mode en modellenwerk? Denk jij dat jij het in je hebt om een special model te worden bij ons bureau? Start jouw mogelijke carrière als special model door je bij ons in te schrijven.