Editorial modellen

Onze editorial modellen behoren tot de crème de la crème van de modewereld en lopen vaak over de catwalk voor bekende internationale ontwerpers. Ook kunnen onze editorial models worden ingezet om op de cover te staan van belangrijke fashion bladen, zoals de Cosmopolitan en de Vogue. Onze editorial models worden opgeleid, hebben een professionele instelling en veel wilskracht.

Bent u op zoek naar editorial models?

Bij Brand People hebben wij verscheidene editorial modellen die welopgeleid en professioneel ingesteld zijn. Tevens is het mogelijk om visagisten, hairstylisten en professionele fotografen bij ons te boeken. Wij kunnen het totaalpakket voor u verzorgen, maar ook enkel een editorial model. Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Word editorial model!

Een editorial model moet aan strenge eisen voldoen. Zo moeten vrouwelijke editorial modellen minimaal 1,74 m lang zijn en een kledingmaat tussen de 32-36 hebben. Ook is het als editorial model erg belangrijk dat je tussen de 15 en 27 jaar oud bent. Voldoe jij aan de eisen van onze editorial models en wil je graag een editorial model worden? Schrijf je dan bij ons in!