Image models

Als image model werk je op de meest luxe locaties. Van exclusieve club tot business borrel op een jacht bijvoorbeeld. De bedoeling van image models, ook wel VIP models genoemd, is vooral het image van een club/locatie te sieren. Je werkt dus niet als sugargirl. Als VIP hostess zijn een hoge klantvriendelijkheid en een professionele instelling een absolute must!

Wilt u Image models boeken?

Uit ervaring is gebleken dat het publiek zich aanpast aan image models en zodoende krijgt een high-class uitgaansgelegenheid de juiste uitstraling. Wij hebben een ruime database met image models/VIP hostesses, zodat u de perfecte image modellen kunt vinden voor uw doelgroep. Vraag vrijblijvend naar onze image models of vraag een offerte aan.

 

Word jij ons nieuwe image model?

Als image model krijg je de kans om op de meest luxe bestemmingen te werken. Wij werken ten alle tijde op basis van een strikt contract waarbij lichamelijk contact, het gebruik van illegale / verdovende middelen en overmatig alcoholgebruik worden uitgesloten. Ben jij niet bang voor een uitdaging, ben je spontaan en proactief? Een ware schoonheid en voluptueus? Dan ben jij wellicht geschikt om voor Models Included als VIP model aan de slag te gaan.

Meld je aan om een plekje te bemachtigen in onze image models database! Wie weet werk jij binnenkort als image model op de meeste luxe locaties over de hele wereld.