Brand People Nederland webpartners

Brand People Agency werkt samen met uiteenlopende partners van zakenrelatie tot websites zoals model- en beautyblogs.

Hieronder volgt een schematisch overzicht :

 

Model en modelbureau

Modellen- en castingbureau Models Included

 

Fashion en / of Beauty

Opleiding, training of cursus tot model worden? Bekijk de website modelopleiding.nl eens.

Binnenkort een opdracht als model maar nog niet helemaal in de "juiste shape?" Leg dan eens contact met Personal Body Care. Ze zijn gespecialiseerd in personal training middels voedingsadvies en fitness schema's op maat. Tevens online coaching mogelijk.

Voor een event of fotoshoot een zomers kleurtje opdoen in één dag & dat zonder de schakelijke effecten van uvstraling van de zon of zonnebank? GlowXX spraytan biedt hier de oplossing voor middels een organic zelfbruiner. Spray tan salons door heel Nederland. Bezoek de website!

Chiq human hair extensions. Luxe haarverlenging middels weave extensions van echt haar. voor de meer high-end dames kapsalon- en studio's.

Evenement en entertainment

Uw evenement aankleden middels het inhuren van professionele dansers en/of danserenssen of wellicht zelfs een compleet dansoptreden boeken? Zowel  DANCE AGENCY als ook Hostessing.nl zijn u hiermee graag van dienst.

www.HostessModels.nl promotiemodellen voor evenementen zoals een beurs. Maak direct al bij de 1ste indruk de juiste impressie van uw bedrijf met uw product of dienst.

 

Reclame en promotie

Bespoke: creative strategies in marketing-communicatie

Handige pagina volledig in het teken van " Non-verbale-communicatie "

reclameburo Adpeople.nl : multifunctioneel en multidisciplinair dus altijd een veelzijdige marketing-communicatie oplossing via deze creatieve club van samenwerkende reclame en promotie ondernemers.

 

Overige Links

MarGel bekend van tv ; lelijke eendjes via RTL5 met Lieke

CoachCircle coaching

art2business fotobehang

Bestewebgids

Feest

Contactformulier