Onze Referenties

Uniq Kleding

Kan niets anders zeggen dan dat ik tevreden ben. Bij de fashionreportage voor onze webshop was alles goed doordacht. In het voortraject hebbenn ze ook goed meegedacht. Leuke & mooie meiden waren het ook al zou het niet goed zijn geweest als dit niet zo was...Al met al mooi eindresultaat.

Esprit Esprit fieldmarketing actie

“Ik wilde even aan je laten weten dat ik de actie als iets positiefs heb mogen ervaren! De modellen deden goed hun ding, ze waren gemotiveerd, enthousiast en dachten goed mee over hoe ze het beste de aandacht van het publiek konden trekken. Ik ben daar erg tevreden over. Het team liep goed te promoten met de Esprit draagtassen. Als ik tijd had om even te kijken bij de modellen op straat, daar waren ze ook volop in actie met de outdoor modeshow performance”

Dutch design Week Eindhoven

Hoewel ik in eerste instantie een beetje schrok toen Nina vertelde hoe oud ze is, had ik helemaal geen reden me zorgen te maken: ze heeft haar werk heel goed gedaan en we waren zeer tevreden over haar. Ze was iedere dag netjes op tijd, representatief en goed verzorgd. Ze stond de bezoekers van onze tentoonstelling met enthousiasme te woord en deed aldoor haar best een antwoord op de talrijke, uiteenlopende vragen te vinden. Ik was helaas niet de hele week ter plekke, maar we hadden veel contact per SMS en ze hield me dagelijks op de hoogte van de stand van zaken en belangrijke gebeurtenissen, wat erg prettig was. Ik heb de indruk dat ze zich gedurende de week ook zeer positief ontwikkeld heeft: waar ze de eerste dag nog enigszins verlegen was, maakte ze de laatste dag een zelfverzekerde indruk en stapte ze steeds makkelijker ook zelf op mensen af. Hoewel de week zonder twijfel heel inspannend voor haar was, was ze ten allen tijd heel vriendelijk. Al met al zijn we heel tevreden over haar! Ook de samenwerking met uw bureau was heel prettig en professioneel – bij de volgende gelegenheid nemen we graag weer contact met u op!

Pubmarket

De modellen deden goed hun ding, ze waren gemotiveerd en dachten goed mee over hoe ze het beste de aandacht van het publiek konden trekken. Dus ben daar erg tevreden over. We hebben gelijke stapels gemaakt van flyers zodat niet alles in 1 keer opging, de modellen kwamen elk uur een nieuw stapeltje halen, dat werkte verder prima. Liepen goed te promoten met de Esprit draagtassen. Als ik tijd had om even te kijken bij de modellen op straat, daar waren ze ook volop in actie.

Tonga BV

Alles is prima verlopen.

Lynneke was erg prettig en professioneel om mee te werken. Met humor, open en spontaan. Complimenten!                        
Dank voor het meedenken! Mvg Silco Fotograaf Tonga BV

Maastricht convention bureau

Zowel wij, alsook ook de organisatie zijn zeer tevreden over jullie dienstverlening. De hostessen waren erg representatief en goed ingelezen.

Vooral ook pro-actief in het oplossend vermogen als er iets dreigde mis te lopen of mensen zoekende waren naar een oplossing (voorbeeld op de luchthaven). Dit is teruggekoppeld naar Jacobs reizen.
Er zijn in een nieuwe samenwerking altijd wat onduidelijkheden, maar wij zijn erg te spreken over jullie service.

Ik heb dan ook alle vertrouwen in een aangename en constructieve samenwerking op de lange termijn.