Taets
terug naar overzicht

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw bedrijf beter op de kaart te zetten door middel van beurzen? Dan zijn onze hostessen een perfecte aanvulling voor uw presentatie. Onze hostessen zijn de juiste keuze, door dat ze beschikken over veel ervaring en bekend zijn met de evenementenhal Taets. Brand People hostessen werken op verschillende locaties in heel Nederland. Ook voor beurzen op andere locaties, zoals Taets, kunt u contact met ons opnemen.

Werken bij Taets?

Bij Taets worden veel verschillende beurzen, evenementen en events georganiseerd. Regelmatig staan onze hostessen op deze locatie als aanspreekpunt en het gezicht van een bedrijf. Denk jij te passen in het profiel van de hostessen die gezocht worden voor de evenementenhal Taets, neem dan contact met ons op!

Hostess boeken of werken op de beurs Taets

Wil jij graag werken op verschillende beurzen in bijvoorbeeld de evenementenhal Taets? Schrijf je dan in voor een hostessprofiel en hostess-jobs! U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen, wanneer u graag een beursstand wilt bezetten in de evenmentenhal Taets.; Wij kunnen uw beursdeelname nog effectiever maken door middel van onze hostesses.
 

Impressie Beursgebouw
Contactformulier