Aachen Congress
terug naar overzicht

Het Aachen congress is een internationale ontmoetingsplaats voor mensen die hun bedrijven naar een hoger niveau willen tillen. Door deel te nemen aan een van de vele beurzen in het Aachen congress, kan een bedrijf meer internationale naamsbekendheid creëren. Brand People levert de beste hostesses voor uw evenement. Zij kunnen uw bezoekers professioneel en vriendelijk te woord staan. Hierdoor zullen bezoekers zich uw bedrijf op een positief manier herinneren. Exposeren op een beurs is een uitstekende manier om potentiële klanten te werven.

Hostess boeken voor een evenement in Aachen

Omdat wij bij Brand People werkzaam zijn in heel Nederland, zijn onze hostesses goed bekend met veel verschillende beursgebouwen en het Aachen congress. Veel van onze hostesses zijn meertalig en beheersen de Duitse en Engelse taal uitstekend. Wanneer u meer informatie over het inhuren van onze hostesses wilt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Werken als hostess in Aachen

Bij Brand People hebben wij een groot aanbod aan klussen in verschillende steden en op verschillende locaties in Nederland en in het buitenland. Daarnaast verzorgen wij regelmatig hostesses voor verschillende beurzen, bijvoorbeeld in het Aachen congress. Daarom kun je als hostess regelmatig aan de slag op een van deze verschillende beurzen. Je bent dan werkzaam voor een bedrijf en bent een aanspreekpunt voor de bezoekers van de beurs. Jij fungeert als het visitekaartje van het bedrijf. Wil jij graag werken op evenementen maar woon je niet in de omgeving van Aachen congress? Doordat Brand People werkzaam is in heel Nederland, is er altijd een plaats bij jou in de buurt waar je kunt werken op evenementen en beurzen.

Impressie Beursgebouw
Contactformulier