Jaarbeurs Utrecht
terug naar overzicht

Het uiteindelijke doel van (bijna) ieder bedrijf is het genereren van zo veel mogelijk winst. Hiervoor is het belangrijk dat een bedrijf haar producten/dienst kenbaar maakt aan haar doelgroep. Een bedrijf kan daarom kiezen voor een beursstand, bijvoorbeeld tijdens een expositie in de Jaarbeurs te Utrecht. Hiervoor is een hostess service aan te raden. Onze professionele hostesses hebben reeds werkervaring als beursbemanning en zijn bekend met verschillende beursgebouwen. Grote beursgebouwen zoals de Jaarbeurs in Utrecht schrikken hen zeker niet af. Door het grote aantal aan beurzen in de Jaarbeurs in Utrecht, zijn onze modellen erg bekend in dit gebouw. Door feedback van onze klanten, durven wij u te verzekeren dat Brand People Agency hostesses niet alleenvoor de beurs te Utrecht, maar voor iedere beurs een geschikte aanvulling zijn.

Werken bij Jaarbeurs Utrecht?

Bij Brand People hebben wij een verschillend aanbod aan klussen, in verschillende steden en op verschillende locaties in Nederland en in het buitenland. Ook verzorgen wij regelmatig hostesses voor verschillende beurzen, zoals de Jaarbeurs in Utrecht. De Jaarbeurs is één van de grootste beursgebouwen en kent dan ook een groot aantal beurzen. Daarom kun je als hostess regelmatig aan de slag op een beurs in Utrecht. Je bent dan werkzaam voor een bedrijf en dient bezoekers van de beurs aan te spreken en te woord te staan. Kortom: jij bent het visitekaartje van het bedrijf.

Werken als hostess?

Wil jij graag werken als hostess op de Jaarbeurs van Utrecht of dergelijke? Schrijf je dan in voor een hostessprofiel en hostess-jobs!
 

Impressie Beursgebouw
Contactformulier