Expo Houten
terug naar overzicht

Bedrijfsevenementen, beurzen en andere bijeenkomsten worden georganiseerd om de relatie met (potentiële) klanten, leveranciers en andere geïnteresseerden te op te bouwen en te versterken. Een hostess kan de bezoekers in bijvoorbeeld de Expo in Houten op professionele wijze ontvangen en wegwijs maken. Brand People heeft een ruime database van hostesses om aan uw eisen te voldoen. Wanneer u graag een hostess wilt inhuren voor uw evenement, kunt u contactopnemen met Brand People. Wij beschikken over veel ervaring, waardoor we de beste match kunnen maken tussen een hostess en het bedrijf.

Werken op de Expo in Houten?

Wil jij graag werken op evenementen in o.a. de Expo in Houten? Ben jij in te zetten op beurzen en ben je representatief voor het bedrijf? Neem dan contact met ons op voor jobs in de omgeving van Expo Houten.

Werken als Hostess op andere locaties

Ben jij niet woonachtig in de omgeving van de Expo te Houten? Geen probleem, want wij zijn werkzaam op locaties in het hele land. Hierdoor is er altijd een locatie waar jij kunt werken op evenementen. Schrijf je in voor een hostessprofiel en hostess-jobs!
 

Impressie Beursgebouw
Contactformulier