ATC Shopping Center Eupen
terug naar overzicht

Het ATC Shopping Center in Eupen fungeert vaak als een beursgebouw. In het ATC te Eupen worden vele beurzen georganiseerd waar vak- en branchegenoten met dezelfde visie elkaar kunnen ontmoeten. U kunt hier verrassende ontdekkingen doen, over wat er speelt in uw sector. Hier kunt u uw voordeel mee doen. Wanneer u als bedrijf besluit om te exposeren in het ATC Eupen kunnen hostesses een waardevolle toevoeging zijn aan uw expo.

Hostess boeken voor uw beurs in het ATC

Bij Brand People beschikken we over een breed scala aan hostesses die van ieder evenement een succes weten te maken. Door de grote werkervaring van onze hostesses op verschillende beurzen waaronder in het ATC Eupen, kunt u rekenen op een representatieve en doortastende groep dames. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Werken in het ATC Eupen

Voel jij je aangetrokken tot een baan als hostess, en wil je graag werken op evenementen in het ATC te Eupen? Meld je dan aan bij Brand People. Wij gaan vervolgens op zoek naar een passende hostess-job. Vind jij het leuk om te werken met veel en verschillende soorten mensen en wil je graag werken op evenementen en beurzen? Schrijf je dan in voor een hostessprofiel en hostess-jobs!

Impressie Beursgebouw
Contactformulier