MECC Maastricht
terug naar overzicht
Is uw bedrijf binnenkort te vinden op een beurs in het MECC te Maastricht? Bij Brand People hebben wij een groot aantal hostesses die ervaring hebben met beurzen. Zij zullen beursbezoekers op een vriendelijke manier aanspreken en hen voorzien van de benodigde informatie. Onze Maastricht Mecc hostesses zijn representatief, spontaan en promotioneel. Zo staan onze hostesses regelmatig in het MECC in Maastricht voor verschillende evenementen, waaronder bijvoorbeeld TEFAF te Maastricht. Zij kennen het gebouw op hun duimpje en zijn er wegwijs.

Hostesses inhuren voor het MECC Maastricht?

Wilt u ook graag samenwerken met een eventbureau dat ervaring heeft in hostess services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en zie wat wij voor u kunnen doen!

Werken op een beurs in het MECC

Als hostess word je regelmatig ingezet om het aanspreekpunt te zijn voor verschillende soorten bedrijven op een beurs, zoals bijvoorbeeld de Tefaf te Maastricht. Zo kun je het ene moment werken voor een modebedrijf, en het andere moment voor een staalbedrijf. Hostesswerk te Mecc Maastricht is een leuke veelzijdige job Kortom: door de vele variatie zul jij je dus nooit vervelen! Ben jij woonachtig in de omgeving van Maastricht en heb jij altijd al hostess willen worden? Grijp dan nu je kans en schrijf je bij ons in! Wie weet zien wij jou snel terug in het Maastricht MECC. Ben jij niet woonachtig in de omgeving van het MECC? Geen probleem, want wij zijn werkzaam op verschillende locaties in het hele land.
 
Impressie Beursgebouw
Contactformulier