Flanders Expo Gent
terug naar overzicht

Is uw bedrijf binnenkort te vinden op een beurs in de Flanders Expo te Gent en wilt u hier graag het maximale uithalen? Bij Brand People hebben wij een groot aantal hostesses die ervaren zijn in het beursleven. Zij zullen beursbezoekers op een vriendelijke manier aanspreken en hen voorzien van de nodige informatie. Onze hostesses zijn representatief, spontaan en promotioneel. Zij zullen de bezoekers van de beurzen aan de Flanders Expo op een  beleefde en professionele manier te woord staan.

Wilt u een hostess inhuren in Gent?

Bent u op zoek naar ervaren hostesses die uw evenement in bijvoorbeeld de Flanders Expo in Gent positief kunnen beïnvloeden? Neem dan contact op met Brand People voor meer informatie! Al onze hostesses zijn gespecialiseerd in een verschillende locaties. Ze kennen de plek op hun duimpje en kunnen bezoekers dan ook goed de weg wijzen.

Werken in Gent op een evenement of beurs

Heb jij interesse om te werken op evenementen en beurzen in Flanders Expo te Gent. Ben jij gemotiveerd om te werken als hostess en ben je professioneel ingesteld, meld je dan nu aan bij Brand People en versterk ons team.

Uitdagende baan als hostess

Wil jij graag werken op evenementen maar ben je niet woonachtig in de buurt van Flanders Expo in Gent? Geen zorgen. Brand People werkt door heel Nederland. Je kunt dus op verschillende plaatsen bij verschillende beurzen en evenementen aan de slag als hostess. Schrijf je in voor een hostessprofiel en hostess-jobs!
 

Impressie Beursgebouw
Contactformulier