Spa Francorchamps
terug naar overzicht

Op het Circuit van van Spa-Francorchamps kunt u genieten van de unieke sfeer van het meest populaire Formule 1-circuit ter wereld. Het Spa-Francorchamps Circuit ligt op een prachtige locatie, midden in de natuur. Het is de perfecte locatie om uw bedrijfsevenement te organiseren. Uw bezoekers zullen zich dit evenement zonder twijfel blijven herinneren!

Hostess inhuren voor een beurs?

Onze hostesses en pitspoezen vinden het leuk om uw bezoekers te woord te staan en te assisteren tijdens hun bezoek aan Spa Francorchamps. Door de vele werkervaring en verzorgde uitstraling van onze motor babes zullen uw bezoekers uw evenement nooit meer vergeten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Werken op Spa Francorchamps?

Zie jij jezelf werken op evenementen op Spa-Francorchamps of andere locaties en ben jij representatief en gastvrij? Aarzal dan niet om contact met ons op te neme. Wie weet ben jij binnenkort hostess of een van de pitspoezen op Circuit Spa Francorchamps. Wil jij graag als hostess werken op bijvoorbeeld het Circuit Spa Francorchamps? Of wil je graag werken op een ander evenement in Nederland? Schrijf je dan in voor een hostessprofiel en hostess-jobs!

Impressie Beursgebouw
Contactformulier