Ahoy Rotterdam
terug naar overzicht

Bij Brand People leveren wij oplossingen afgestemd op iedere gelegenheid, locatie en ieder profiel. U kunt er als bedrijf voor kiezen een beursstand op te stellen. Wij bieden hostessen met ervaring in het werken bij evenementen op locaties als Ahoy Rotterdam. Onze hostesses zullen uw bezoekers promotioneel, betrouwbaar en representatief aanspreken en begeleiden in Ahoy Rotterdam. Brand People is actief in heel Nederland, waardoor onze hostesses ook te boeken zijn voor andere locaties als Ahoy Rotterdam.

Hostess boeken in Ahoy?

Heeft u interesse om te exposeren in Ahoy Rotterdam, dan zijn onze hostesses het perfecte hulpmiddel. Neem vrijblijvend contact met ons op en zie wat wij voor u kunnen doen.

Werken als hostess op diverse evenementen en beurzen

Wil jij werken bij evenementen in Ahoy op verschillende beurzen? Ben jij geschikt om te fungeren als aanspreekpunt voor alle bezoekers en het gezicht te zijn van een bedrijf? Neem dan contact met ons op! Ben jij niet woonachtig in de omgeving van Ahoy Rotterdam, maar wil je wel graag werken bij evenementen? Geen probleem, wij zijn werkzaam op verschillende locaties in heel Nederland. Schrijf je in voor een hostessprofiel en hostess-jobs!
 

Impressie Beursgebouw
Contactformulier