Autotron Rosmalen
terug naar overzicht

Wilt u graag uw bedrijf in de buurt van Eindhoven beter op de kaart zetten en heeft u een beursstand gereserveerd in het Autotron te Rosmalen? Onze hostesses hebben ervaring in het hostessenwerk en zijn zeer representatief, vriendelijk en proactief. Zij vinden het leuk om de bezoekers van Autotron te Rosmalen op een professionele manier te woord te staan. Daarnaast hebben wij een netwerk van hostesses in het hele land, waaronder Rosmalen. Dit betekent dat zij wegwijs zijn in de stad en in het Autotron, zodat zij iedereen perfect van dienst kunnen zijn. Wij streven ernaar om het beste uit uw beursdeelname te halen.

Hostess boeken voor Autotron?

Heeft u interesse om te exposeren in Autotron te Rosmalen, dan kunnen onze hostesses u hierbij ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op en zie wat wij voor u kunnen doen! Wanneer u gebruik maakt van hostesses, geeft u uw deelname aan een beurs net dat beetje extra. Bezoekers zullen u onthouden om de uitstekende service.

Werken te Rosmalen?

Wil jij graag werken op evenementen en beurzen in de omgeving van de Autotron te Rosmalen? Wanneer je ook nog eens gastvrij en representatief bent en de bezoekers van de evenementenhal een warme en vriendelijke wilt geven, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Werken als hostess op beurzen en evenementen

Vind jij het leuk om te werken met veel en verschillende soorten mensen. Wil je graag werken op evenementen en beurzen en daar voor een aangename en warme sfeer zorgen? Schrijf je dan in voor een hostessprofiel en hostess-jobs!
 

Impressie Beursgebouw
Contactformulier