Antwerp Expo
terug naar overzicht

Tijdens het creëren van internationale naamsbekendheid is het handig om te exposeren in een beursgebouw als het Antwerp Expo. Hierdoor verkrijgt u meer naamsbekendheid en en potentiële klanten. Om een nog beter resultaat te verkrijgen is het aan te raden om te werken met hostesses. Zij zorgen voor uw bezoekers, staan ze te woord en fungeren als visitekaartje voor uw bedrijf.

Hostess inhuren voor de Antwerp Expo?

Bij Brand People hebben wij veel hostesses in dienst die meertalig zijn. Zij beheersen deze talen vloeiend, zien er verzorgd uit en zijn representatief. Door hostesses regelmatig in te zetten op beurzen, bijvoorbeeld in de Antwerp Expo, zijn ze zeer ervaren in hun werk en stralen professionaliteit uit. Neem voor meer informatie contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Werken als hostess in Antwerpen

Wil jij graag werken op evenementen in de buurt van de Antwerp Expo? Ben jij woonachtig in de omgeving van Antwerpen en heb jij altijd al hostess willen worden? Grijp dan nu je kans en schrijf je bij ons in! Wie weet zien wij jou snel terug in het Antwerp Expo. Je leert veel verschillende mensen kennen, waardoor het werk afwisselend blijft. Als hostess is geen dag hetzelfde. Wil je graag werken op evenementen en beurzen en daar zorgen voor een aangename en warme sfeer? Dan is een baan als hostess wellicht iets voor jou. Schrijf je daarom in voor een hostessprofiel en hostess-jobs!

Impressie Beursgebouw
Contactformulier