TT Circuit Assen
terug naar overzicht

Heeft u met uw bedrijf de ambitie een evenement te organiseren op het TT Circuit te Assen? Door het organiseren van evenementen verkrijgt een bedrijf meer naamsbekendheid. Dit is positief voor het verkrijgen van meer potentiële klanten. Brand People beschikt over een ruime database met uiteenlopende hostesses en pitspoezen die beschikbaar zijn voor evenement als MotoGP te Assen en Superbike op Assen Circuit.

Hostess boeken te Assen?

Als u op zoek bent naar hartelijke en gastvrije hostesses die uw evenement in Assen circuit naar een hoger niveau tillen, kunt u bij Brand People kiezen uit een zeer ruim bestand. Voor al uw evenementen op bijvoorbeeld het TT Circuit te Assen beschikken wij over pitspoezen en hostesses voor evenementen als MotoGP Assen. Wij selecteren uitsluitend hostesses die bij uw wensen passen.

Werken in Assen?

Bij TT Circuit Assen worden veel verschillende evenementen georganiseerd. Regelmatig staan onze hostessen en pitspoezen op deze locatie als aanspreekpunt en het gezicht van een bedrijf. Denk jij te passen bij het profiel van de hostessen die gezocht worden voor het Assen Circuit, neem dan contact met ons op! Wil jij graag werken op evenementen zoals de Superbike Assen of de MotoGP Assen, maar ook op andere locaties, schrijf je dan in voor een hostessprofiel en hostess-jobs!

Impressie Beursgebouw
Contactformulier