De Broodfabriek
terug naar overzicht

Bij Brand People leveren wij oplossingen die passen bij iedere gelegenheid, locatie en ieder profiel. U kunt ervoor kiezen met uw bedrijf een beursstand op te stellen. Om uw deelname nog succesvoller te maken, kunt u gebruik maken van hostessen die ervaring hebben met het werken op evenementen op locaties als De Broodfabriek. Onze hostesses zullen de bezoekers representatief, promotioneel en betrouwbaar aanspreken en begeleiden in De Broodfabriek. Na afloop zullen de bezoekers zich uw bedrijf en de uistekende service blijven herinneren. Brand People is werkzaam in heel Nederland en onze hostesses zijn daardoor ook te boeken voor andere locaties als De Broodfabriek. Wilt u ook graag samenwerken met een eventbureau dat ervaring heeft in hostess services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en zie wat wij voor u kunnen doen!

Wil jij werken bij De Broodfabriek?

Als hostess kun je bij ons een uitgebreid aanbod aan klussen verwachten. Deze variatie houdt het werk leuk en interessant. Daarnaast zijn we actief op verschillende locaties. Wij verzorgen een verschillend aanbod aan klussen, in verschillende steden en op verschillende locaties in Nederland en in het buitenland. De Broodfabriek is één van de grootste beurs/evenementengebouwen, waar een groot aantal beurzen wordt gehouden. Als hostess kun je daarom regelmatig aan de slag op een beurs in Rijswijk. Je bent dan werkzaam voor een bedrijf en dient bezoekers van de beurs aan te spreken en te woord te staan. Kortom: jij bent het visitekaartje van het bedrijf.

Werken als hostess bij Brand People?

Weet jij wat gastvrijheid is, heb je ervaring op beurzen, in het hotelwezen of in de evenementenbranche en ben je altijd representatief en verzorgd? Dan kun jij het visitekaartje van de opdrachtgever zijn! Schrijf je in voor een hostessprofiel en hostess-jobs en wie weet kun jij snel aan de slag.

Impressie Beursgebouw
Contactformulier