Rai Amsterdam
terug naar overzicht

Bij Brand People bieden wij oplossingen op maat, voor iedere gelegenheid en voor iedere locatie. Bent u van plan om te exposeren in bijvoorbeeld het Amsterdam Rai? Dan zijn onze hostesses de juiste keuze. Ze zijn ervaren in het hostessenwerk, kennen de verschillende locaties én de bezoekers die afkomen op de beurs te Amsterdam. Promotioneel, representatief en betrouwbaar zullen zij de Amsterdam Rai bezoekers helpen en aanspreken. Onze hostesses werken op locaties door heel Nederland. Ook voor locaties anders dan Amsterdam Rai, kunt u contact met ons opnemen. Rai Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, MECC Maastricht, kortom diverse beurzen, Brand People hostesses kennen ze allemaal.

Hostess boeken voor een beurs in Amsterdam

Wilt u met uw bedrijf een beurs organiseren of deelnemen aan een beurs in de Rai Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe uw beursdeelname nóg meer effect heeft!

Werken in Amsterdam Rai?

Regelmatig staan onze hostesses op beurzen in de Rai te Amsterdam. Hier worden dan ook veel verschillende beurzen gehouden. Als hostess ben jij voor beursbezoekers het aanspreekpunt en het gezicht van een bedrijf. Jij bent zowel representatief, commercieel, promotioneel en spontaan inzetbaar en vindt het leuk om mensen te woord te staan. Denk jij dat je past in het Amsterdam Rai Hostess profiel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Impressie Beursgebouw
Contactformulier