International Convention Center Gent
terug naar overzicht

Het Gent ICC ligt in een oase van rust midden in het grootste park en de groene long van Gent: het Citadelpark. Dit Convention Center is een internationale mogelijkheid om uw product/service meer naamsbekendheid te geven. Wanneer u besluit te exposeren in het ICC Gent is het aan te raden onze hostesses in te huren. Zij hebben enorm veel ervaring met het werken op beurzen en evenementen in tal van evenementenhallen. Daarom zullen zij een positieve aanvulling zijn voor uw stand.

Boek hostesses voor een beurs in het ICC

Voor verzorgde, charismatische en gastvrije hostesses bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Brand People beschikken wij over een groot scala van passende hostesses voor uw bedrijf. Wij bieden tevens internationale/meertalige hostesses aan die van uw expositie tot een succes zullen maken. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Werken als hostess

Ben jij in het bezit van een goede professionele attitude, een vriendelijke en verzorgde uitstraling. Wil jij graag werken op evenementen en beurzen in bijvoorbeeld het ICC Gent of op andere plaatsen door heel Nederland? Neem dan snel contact op met Brand People!

Impressie Beursgebouw
Contactformulier