Messe Düsseldorf
terug naar overzicht

Is uw bedrijf binnenkort van plan te exposeren in de Messe Düsseldorf en wilt u hier het maximale uithalen? Brand People zorgt ervoor dat dankzij onze hostesses uw expositie een gegarandeerd succes wordt. Dankzij het vele werk op verschillende beurzen en evenementen waaronder in de Messe Düsseldorf zijn onze hostesses zeer ervaren in het werk dat ze uitvoeren. Met veel zorg zullen zij uw expositie vertegenwoordigen en uw bezoekers op een professionele manier te woord staan. Wij zijn niet alleen actief in Nederland, maar ook in Duitsland.

Hostess inhuren Messe Düsseldorf?

Heeft u plannen te exposeren in de Messe Düsseldorf en bent u op zoek naar de geschikte hostesses? Brand People heeft een ruime database met ervaren, representatieve en verzorgde hostesses die uw beursstand naar een hoger niveau zullen tillen. Neem vrijblijvend contact met ons om op te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Werken als hostess in Duitsland

Heb jij interesse om te werken op evenementen in bijvoorbeeld de Messe Düsseldorf? Beschik jij over de juiste capaciteiten om een bedrijf op beurzen volledig te voorzien in hun behoeftes, meld je dan aan bij Brand People en versterk ons team. Woon je niet in de omgeving van Messe Düsseldorf? Omdat Brand People werkzaam is op meerdere locaties, is er altijd een plaats bij jou in de buurt waar je kunt werken op evenementen en beurzen.

Impressie Beursgebouw
Contactformulier