Ziggo Dome Amsterdam
terug naar overzicht

Wanneer u met uw bedrijf op verschillende beurzen ofwel evenementen exposeert komt het inhuren van ervaren hostesses vaak goed van pas. Onze hostesses zijn getraind om bezoekers in bijvoorbeeld de Ziggo Dome gastvrij en representatief te verwelkomen. Zij wijzen uw bezoekers de weg, geven informatie en zijn een algemeen aanspreekpunt. Doordat Brand People werkzaam is op verschillende plaatsen in Nederland, waaronder de Ziggo Dome, kennen onze hostesses de locatie uitstekend en zijn daardoor in staat de bezoekers op de beurzen optimaal te ondersteunen.

Hostess boeken voor uw evenement in de Ziggo Dome

Bent u van plan om te exposeren op een beurs of evenement in de Ziggo Dome? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe wij, door middel van onze hostesses, uw beursdeelname nóg meer effect geven!

Werken in de Ziggo Dome?

Heb jij interesse om te werken op evenementen op een toplocatie als de Ziggo Dome in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te zien of jij ons team kan versterken! Vind jij het leuk om te werken met veel en verschillende soorten mensen en wil je graag werken op evenementen en daar zorgen voor een aangename en warme sfeer? Schrijf je dan in voor een hostessprofiel en hostess-jobs!
 

Impressie Beursgebouw
Contactformulier